WordPress Performance

Maximale performance behaal je met WordPress hosting van DIVI. Niet alleen doordat onze servers naadloos aansluiten op WordPress, maar ook omdat wij de tools bieden voor het optimaliseren van je WordPress-omgeving.

Analyseer performance bottlenecks

Dankzij onze integratie met PHP X-Ray zie je in een handomdraai welke plugin de bottleneck is in je performance, zodat je gericht aan de slag kunt met het verhogen van de performance van je WordPress site.

Razendsnel zoeken

Een goede zoekfunctie is cruciaal voor je conversie en is erg belangrijk voor de gebruikservaring. Met één klik koppel je WordPress met onze ElasticSearch-omgeving en heb je een betere zoekfunctie: Razendsnel, relevantere resultaten en intelligente zoeksuggesties.

Backend Caching

Nooit meer last van een trage wp-admin, dankzij onze ondersteuning voor Redis backend cache. Met onze backend cache wordt ook dynamische content gecached. Inbegrepen bij al onze hostingpakketten voor WordPress.

Performance advies

Loop je tegen performanceproblemen aan met WordPress? Dan kijken onze WordPress-experts graag met je mee. We komen dan met een maatwerkadvies en we helpen je optimaal gebruik te maken van de tooling die we te bieden hebben.

Altijd op de hoogte!

Ontwikkelingen gaan snel. Daarom investeren wij voortdurend in onze eigen kennis. Deze kennis delen we graag met je. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om periodiek waardevolle informatie voor het verbeteren van je WordPress-website te ontvangen.