Jouw website

net zo flexibel als jij
Icoon websites + hosting

Website & hosting

De digitale start begint volgens ons bij je website en bijbehorende hosting. Je website is immers niet alleen hét visitekaartje, maar vaak ook een verkoopkanaal. Of je nu jezelf presenteert, je producten toont of zelfs verkoopt … het begint bij de website. Naast een mooie en goed functionerende website is hosting van essentieel belang. Je hebt hosting in alle soorten en maten. Divi heeft slechts één maat. Dit doen we omdat we geen concessies willen doen aan kwaliteit en veiligheid. Jij verdient gewoon het beste!
Icoon websites + hosting

Website & hosting

De digitale start begint volgens ons bij je website en bijbehorende hosting. Je website is immers niet alleen hét visitekaartje, maar vaak ook een verkoopkanaal. Of je jezelf er nu presenteert, je producten toont of zelfs verkoopt … het begint bij de website. Naast een mooie en goed functionerende website is hosting van essentieel belang. Je hebt hosting in alle soorten en maten. Divi heeft slechts één maat. Dit doen we omdat we geen concessies willen doen aan kwaliteit en veiligheid. Jij verdient gewoon het beste!

Ongekende mogelijkheden met Divi

Met het website-bouwpakket van Divi maak je jouw ideeën werkelijkheid. We gaan samen met jou aan de slag om de basis te bouwen. Daarna krijg je uitleg en kun je zelf aanvullingen en uitbreidingen doen. Nu én in de toekomst. Op die manier bereik jij meer online en groeit jouw website met je bedrijf mee. Wil je liever zelf aan de slag of juist helemaal ontzorgd worden? Dat kan natuurlijk ook.

Voor alle apparaten

Op welk apparaat jouw klant ook kijkt, de website ziet er altijd professioneel uit en toont alle informatie.

Eenvoudig uit te breiden

Toevoegen van een nieuwe element heb je met een enkele klik geregeld. Zo kun je weer verder met je core-business.
1

Bepaal de indeling

Creëer de website zoals jij hem voor ogen hebt. De indeling van je website ligt in jouw handen.

Compleet pakket

Het Divi-bouwpakket bevat alle tools die jij nodig hebt. Alle elementen zijn zonder technische kennis toe te passen.
v

Intakegesprek

Om goed digitaal van start te gaan, maken we eerst kennis met elkaar. We bekijken wie jij bent, wat voor bedrijf je hebt en welke pagina’s je nodig hebt.

Bouw website

Zodra we jouw wensen kennen, gaan we aan de slag. We bouwen jouw website op basis van de informatie uit het intakegesprek.

Training

Als de basis gereed is, presenteren we jouw website. Daarnaast geven we je uitleg over het gebruik van het Divi-bouwpakket.

Onderhouden

Wij verzorgen het onderhoud van jouw website. Hier heb je geen omkijken naar, terwijl je website optimaal beveiligd is. Wel zo’n fijn gevoel.

Kom je er zelf niet uit?

Wij helpen je graag op weg! Stel je vragen aan een expert.

Alles geregeld

Met alleen een mooie website ben je er nog niet. Om online echt succesvol te worden is het belangrijk dat je domeinnaam bij je past, hosting zorgt voor een snelle website en het onderhoud goed is. Bij ons zit je daarmee goed. We geven je niet alleen de meest veelzijdige website-tool, maar ook uitstekende hosting en onderhoud.

R

Domeinnaam

Registreer eenvoudig de gewenste domeinnaam voor jouw website en koppel er desgewenst een e-mailadres aan.
R

Hosting

Je website wordt gehost op een geoptimaliseerde server. Dit zorgt voor een snelle, stabiele en veilige website.
R

Onderhoud

Bij Divi voeren we dagelijks de benodigde updates uit aan je website. Zo hoef jij je alleen nog druk te maken over de content.

Zelf-pakket

Je krijgt van ons een WordPress website met het Divi-bouwpakket, zodat je zelf aan de slag kunt. Natuurlijk plaatsen we je website op een .nl domeinnaam naar keuze en op onze superveilige hostingsomgeving. Tot slot verzorgen wij dagelijks de technische updates en backup voor je website. Je betaalt alleen maar voor de hosting, het onderhoud en de domeinnaam.

€ 259,- per jaar of € 25,90 per maand

Samen-pakket

Veel ondernemers die starten met hun website hebben eigenlijk alleen een duwtje in de goede richting nodig. Met het Samen-pakket gaan we samen aan de slag om de basis te bouwen. Na het kennismakingsgesprek gaan de experts van Divi jouw website klaarzetten. Dit doen ze op basis van jouw huisstijl, logo en aangeleverde teksten. Daarna krijg je uitleg en kun je zelf aanvullingen en uitbreidingen doen.

Eenmalige bouwkosten € 1235,-
Hosting, onderhoud en 1 domeinnaam: 259,- per jaar of € 25,90 per maand.

Ontzorgd-pakket

Heb je uitgebreide wensen of wil je dat wij je alles uit handen nemen? Dat kan met het Ontzorgd-pakket. De werkwijze is vergelijkbaar met het Samen-pakket, alleen hierbij verzorgen wij ook teksten, premiumfoto’s en maatwerk-onderdelen.

Eenmalige bouwkosten vanaf € 1500,-
Hosting, onderhoud en 1 domeinnaam: 259,- per jaar of € 25,90 per maand.

Bekijk ons werk

Plan een kennismakingsgesprek

  • De persoonsgegevens die hierbij door jou worden verstrekt gebruiken we uitsluitend om met je in contact te komen. Lees meer in de privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.