Digitale start

bereik je eerste klanten
Digitale start: websites & hosting

Website & Hosting

Host een snelle, veilige en toegankelijke website.
Digitale start: Social media

Social media

Bereik meer klanten op een herkenbare wijze via social media.
Digitale start: Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Informeer klanten met een digitale nieuwsbrief.
Digitale start: Office pakket

Office pakket

Beheer en bewerk al je e-mail en documenten veilig in de cloud.

Website & Hosting

De digitale start begint volgens ons bij je website en bijbehorende hosting. Je website is immers niet alleen hét visitekaartje, maar vaak ook een verkoopkanaal. Of je nu jezelf presenteert, je producten toont of zelfs verkoopt … het begint bij de website. Naast een mooie en goed functionerende website is hosting van essentieel belang. Je hebt hosting in alle soorten en maten. Divi heeft één maat. Dit doen we omdat we geen concessies willen doen aan kwaliteit en veiligheid. Jij verdient gewoon het beste!

Social media-accounts

Er zijn nogal wat social media-kanalen. De een belangrijker dan de ander, maar onbetwist dé manier om (gratis) onder de aandacht van jouw klanten te komen. Divi helpt je ook hier met een goede start. Zo maken we headers, profielfoto’s en stellen we je account naar behoren in.

Digitale nieuwsbrieven

Houd je relaties op de hoogte van jouw werkzaamheden of stuur hen informatieve nieuwsbrieven. Met de mailservice Mailchimp wordt dit een fluitje van een cent. Verzamel vanaf dag één de e-mailadressen van je (potentiele) klanten en betrek ze bij jouw bedrijf. Divi helpt je bij het instellen van jouw nieuwsbrieven-account.

Office pakket

Als ondernemer wil je natuurlijk overal en op ieder moment kunnen werken. Daarvoor is het noodzakelijk om makkelijk bij je documenten te kunnen. Office pakketten in de cloud bieden je toegang, maar ook veiligheid. Alle waardevolle bedrijfsdocumenten blijven namelijk toegankelijk, ook als je laptop gestolen wordt, kwijtraakt of kapot gaat.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil jij nog meer online bereiken?

Icoon Analyseren

Analyseren

Wanneer je al online aan de slag bent, is het erg waardevol om inzicht in het gedrag van je bezoekers te krijgen. Zo kun je jouw klant goed bedienen.

Icoon Verbeteren

Verbeteren

Weet je waar jouw bezoekers vastlopen en waar ze afhaken? Voer verbeteringen uit en uitbreidingen door die jouw website nog beter maken.

Icoon Adverteren

Adverteren

Ook advertenties via internet dragen bij aan jouw zichtbaarheid. Boost je verkopen door op diverse platformen te adverteren.