Analyseren

krijg door inzicht meer bereik
Analyseren met google analytics

Google Analytics

Analyseer bezoekersgedrag en krijg inzichten hoe je website verbeterd kan worden.

Analyseren met behulp van bezoekersvideo’s

Bezoekersvideo’s

Maak schermopnames en heatmaps om de conversie van je website te vergroten.

Analyseren van ranking

Vindbaarheid

Controleer regelmatig of je nog gevonden wordt op relevante zoekwoorden.

Google Analytics

Door je website te analyseren met deze gratis tool krijg je uitgebreid inzicht in het gebruik van je website en je doelgroep. Niet voor niets één van de meest gebruikte tools. Maar waar begin je? De hoeveelheid statistieken kunnen overweldigend zijn en conclusies trekken kan lastig zijn. Divi stelt Google Analytics voor je in en biedt een passend dashboard met de belangrijkste informatie. Daarnaast trainen we je om de statistieken op de juiste manier te analyseren. Wel zo prettig!

Bezoekersvideo’s

Google Analytics is een mooi startpunt voor meer inzicht. Alleen kom je zo niet te weten wat je bezoeker doet wanneer hij 5 minuten op één pagina zit. Leest hij de tekst? Bekijkt hij de pagina meerdere keren? Met bezoekersvideo’s analyseer je in één oogopslag hoe je bezoeker je website gebruikt. Deze tool maakt video’s van de muisbewegingen op jouw website.

Vindbaarheid

Om digitaal zichtbaar te zijn en te blijven, is het belangrijk om je content te optimaliseren voor zoekmachines. Dit wordt vaak SEO (Search Engine Optimization) genoemd. Dit is een continu proces. Om dit proces te vereenvoudigen, biedt Divi een zoekmachine-scan. We analyseren maandelijks onder meer jouw plek in Google en de knelpunten in de vindbaarheid. De rapportage van deze bevindingen en persoonlijke tips ontvang je in je e-mailbox.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil jij nog meer online bereiken?

Icoon Digitale start

Digitale start

Alles om jouw bedrijf digitaal op de kaart te zetten. We helpen je met de eerste stappen in de digitale wereld. En dat gaat verder dan alleen je website.

Icoon Verbeteren

Verbeteren

Weet je waar jouw bezoekers vastlopen en waar ze afhaken? Voer verbeteringen uit en uitbreidingen door die jouw website nog beter maken.

Icoon Adverteren

Adverteren

Ook advertenties via internet dragen bij aan jouw zichtbaarheid. Boost je verkopen door op diverse platformen te adverteren.